ISO 14001, maatwerk op milieugebied

Sinds enkele jaren wordt er door de publieke opinie een steeds groter belang gehecht aan een schone leefomgeving. Voor veel bedrijven wordt het dan ook steeds belangrijker om voor het milieu schadelijke effecten van bedrijfsprocessen of produkten zoveel mogelijk te verminderen.

Om te kunnen bewijzen dat een organisatie over een goed functionerend milieuzorgsysteem beschikt, is de ISO 14001-norm ingevoerd. Om deze het ISO 14001 certificaat te behalen moet een bedrijf aan een groot aantal voorwaarden voldoen.

Omdat het voor bedrijven moeilijk is te analyseren waar het bedrijf al aan de eisen voldoet en waar nog verbeteringen doorgevoerd moeten worden, is het vaak verstandig een adviesbureau in de hand te nemen.

Unispect begeleidt u gedurende het gehele proces om het IS0-14001 certificaat te behalen. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten met betrekking tot een ISO 14001-milieuszorgsysteem. Hierbij valt te denken aan het opzetten van het complete milieuzorgsysteem, opleidingen, bedrijfsmilieuplan, bedrijfsintern milieuplan, detachering van deskundigen, aanvragen van subsidies, etc.

 

 
 
 
 
contact
inspect & improve