valbeveiligingsmiddelen (PBM’s)

JAARLIJKSE PROFESSIONELE INSPECTIE EN CERTIFICATIE VAN ALLE VALBEVEILIGINGSMIDDELEN EN -SYSTEMEN IS VERPLICHT !!!

Veiligheid begint bij uzelf. Zorg dat uw valbeveiligingsmiddelen altijd compleet zijn, schoon en droog en in goede staat. Maak er een gewoonte van dit bij elk gebruik te controleren. Het materiaal dat door u gebruikt wordt heeft tijdens dit gebruik veel te lijden. Geacht kan worden aan weersinvloeden, inwerking van zonlicht, schuren aan andere materialen, spanning op alle delen, etc. De valbeveiligingsmiddelen dienen derhalve door de gebruiker goed te worden onderhouden, dit conform alle voorschriften van de fabrikanten zodat de kwaliteit van de gebruikte valbeveiligingsmiddelen en -systemen steeds optimaal is. Zo geniet u echte veiligheid.

Inspectie
U kunt de materialen dan opsturen of bij een grote hoeveelheid kunnen wij bij u ter plaatse komen keuren. Afgekeurde producten worden met duidelijke vermelding aan u retour gezonden.

Juridisch gedekt
Op de markt zijn diverse aanbieders welke pretenderen valbeveiligingsmiddelen te mogen keuren. Let wel: men mag alleen valbeveiligingsmiddelen keuren als men over een aanwijzing beschikt van de producent. Onze inspecteurs beschikken over aanwijzingen van een groot aantal fabrikanten en merken. Wij keuren dan ook valbeveiligingsmiddelen en -systemen van vrijwel alle merken.

Registratie
Alle uitgevoerde inspecties worden geregistreerd in een database zodat de gehele levensduur van het item in kaart kan worden gebracht.
Resultaten van de inspecties worden geprint op certificaten (dus geen handgeschreven papieren) waarop ook duidelijk te zien is waar tijdens de inspectie naar gekeken is. Kortom een echt inspectiecertificaat  en niet zomaar een papiertje met een nummer erop.

Tijdswinst
Unispect kan uw materialen ook op locatie inspecteren en certificeren. Dit bespaart u heel wat tijd want uw mensen hoeven hun middelen niet in te leveren bij uw innamepunt en kunnen direct na de keuring weer verder met hun werk. Daarbij bespaart het u ook tijd op logistiek gebied.

Dit alles voor uiterst scherpe tarieven – geïnteresseerd ?  Neem even contact met ons op:  link naar contactformulier

Valbeveiliging is van levensbelang !!
Vandaar dat u niet alleen bij aankoop kiest voor de beste kwaliteit; deze dient ook constant optimaal te zijn !!

 

 
 
 
 
contact
inspect & improve