Projectmanagement Telecom

Sinds de opkomst van de mobiele telefonie in 1998 zijn de medewerkers van Unispect betrokken bij roll out van netwerken van diverse mobiele operators. Met name deze jarenlange ervaring van begeleiding ten aanzien van de veiligheidsaspecten gedurende de bouwactiviteiten, heeft ertoe geleid dat Unispect zich is gaan specialiseren in Turn Key projecten waar diverse veiligheidsaspecten zoals elektrotechnische veiligheid, bliksembeveiliging en fysieke veiligheid (zowel persoonlijk als collectief) de boventoon voeren.

Bij onze projectmanagers staat flexibel inspelen op de wensen van onze klant voorop. Met daadkracht nemen zij initiatief en denken mee over optimale en duurzame oplossingen, met samenwerking en het toevoegen waarde als vertrekpunt. Innovatief, maatwerk tot in detail en kosteneffectief. Uiteraard verzorgen wij de complete V&G-coördinatie voor het gehele project.

We voegen waarde toe in elke fase van (ver)nieuwbouw, verbouw en renovatie in onze projecten. Bedenken concepten, geven advies, realiseren en exploiteren. Ons team combineert ervaring en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen en modernste technieken.

 

 
 
 
 
contact
inspect & improve